Anna Puu julkaisi hervottoman Trump-päivityksen: ”Älkää kysykö miksi…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu suomalaislaulaja Anna Puu on ollut viime aikoina kovassa radiosoitossa, sillä hän on julkaissut vuoden sisään useita upeita radiohittejä. Musiikillisesti itsensä uudelleen luonut popkaunotar sanoitti äskettäin mainossävellyksen kotimaisen kahvimerkin juhlavuoden kunniaksi.

Nyt Puun perheesä on juhlitti syntymäpäiviä, kun hänen jälkikasvunsa täytti vuosia. Anna julkaisi siihen liittyen sosiaalisessa mediassa hauskan kuvan, jossa ilmeisesti juuri synttärisankari poseeraa Donald Trumpin naamari kasvoillaan. Laulajatar selitti hämmentävää kuvaa, jonka takaa löytyi hauska tarina.

– Lapsellani oli kolme synttärivierastoivetta: Ariana Grande, Billie Eilish ja Donald Trump (älkää kysykö miksi..). Tää on nyt sit pyöriny koko aamun meidän nurkissa, Anna Puu kirjoitti kuvansa yhteydessä.