Demi Lovato pokasi mallin – suhde virallistettiin Instagramissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti ja näyttelijä Demi Lovato on löytänyt rinnalleen uuden rakkaan. Hän seurustelee nykyään mallina työskentelevän Austin Wilsonin kanssa. 27-vuotias Lovato ihastutti faninsa tekemällä suhteesta virallisen Instagramissa.

Hän julkaisi peilin kautta otetun selfien herkästä hetkestään 25-vuotiaan Wilsonin kanssa. People-lehden mukaan jo jonkin aikaa ystäviä ollut pari alkoi seurustelemaan hiljattain.

Lovaton parisuhdeonni tulee todennäköisesti tarpeeseen, sillä tähti on viime vuosina ollut otsikoissa synkemmissä merkeissä. Vuonna 2018 hän oli vähällä kuolla huumeiden vahingolliseen yliannostukseen. Tämän vuoden lokakuussa tähti joutui puolestaan hakkerien iskun kohteeksi hänen alastonkuviensa vuodettua sosiaaliseen mediaan.

 

View this post on Instagram

My ❤️…

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on