Jersey Shore -tähti tarjoaa stipendin päihtekuntoutukseen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jersey Shore -tähti Mike ”The Situation” Sorrentino on tarjoamassa jokseenkin epätyypillisen stipendin sitä tarvitsevalle. Opiskelupaikan sijaan se on tarkoitettu päihdekuntoutuksen kulujen kattamiseen.

Mike ja hänen vaimonsa Lauren ovat aloittaneet yhteistyön Banyan Treatment Centers -kuntoutuskeskuksen kanssa. He tarjoavat apurahaa yhdelle 30 vuorokautta kestävää päihdekuntoutusta tarvitsevalle henkilölle. Pariskunta valitsee jouluaattona yhden onnekkaan verkossa stipendiä hakeneista.

Mike Sorrentino oli itse kuntoutuksessa alkoholi- ja huumeongelmien vuoksi vuosina 2012 ja 2015. TMZ-sivuston mukaan hän haluaa tarjota apua jollekin muulle sitä tarvitsevalle oman raitistumisensa 4-vuotispäivän kunniaksi.

 

https://www.instagram.com/p/B370Rr6pYrg/?utm_source=ig_embed