Pia Lamberg upeissa mallikuvissa – näitä kelpaa ihastella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen missikaunotar Pia Lamberg on tehnyt jo vuosien ajan näyttävää malliuraa rapakon takana Yhdysvalloissa. Kansainvälistä läpimurtoa vielä odottava Lamberg nähdään kuitenkin ajoittain upeissa poseerauksissa hänen omilla sosiaalisen median kanavillaan.

View this post on Instagram

👀 . . Photo Nikita Tikka

A post shared by Pia Lamberg (@pialamberg) on

Nyt Lamberg on poseerannut upeissa kuvissa, jotka hän on julkaissut myös sosiaalisessa mediassa. Julkaisun perusteella alusvaatekuvat on ikuistettu Los Angelesin maineikkaalla Venice Beachilla, jossa muun muassa Baywatch-hittisarjaa aikoinaan kuvattiin. Toisessa kuvassa Pia poseeraa rannalla mustassa uimapuvussa.

View this post on Instagram

Photo @thomaslouvagny 🌊

A post shared by Pia Lamberg (@pialamberg) on

Miss Suomi 2011 Pia Lamberg aiheutti aikoinaan kohun luopumalla missikruunusta kesken missivuoden, jolloin ensimmäinen perintöprinsessa Sara Sieppi peri missikruunun. Sittemmin Lamberg ei ole juuri julkisuudessa paistatellut, mutta sosiaalisessa mediassa hän julkaisee kuviaan aktiivisesti.