Bond-kaunotar yhä tyrmäävä bikinimalli – muistatko vielä tämän neitokaisen?

Viihdeuutiset · Stara.fi

James Bond Quantum Of Solace -elokuvan myötä julkkikseksi noussut Olga Kurylenko on nähty valkokankaalla myös eläimellisen barbaarin roolissa ilman vaatteita. Olga on viettänyt jo useiden vuosien ajan hiljaiseloa julkisuudesta, mutta viime keväänä hän teki paluun.

Tällä kertaa Bond-kaunotar poseeraa nyt upeassa bikinikuvassa hotellin uima-altaalla punaisiin bikineihin sonnustautuneena. Otos osoittaa, että Olga on edelleen kaikkien näiden vuosien jälkeen huippunäyttävä bikinimalli. Kuvansa yhteydessä Kurylenko toivotti seuraajilleen hyvää uuttavuotta.

View this post on Instagram

Happy Halloween from The wonderful @lamamouniamarrakech!

A post shared by Olga Kurylenko (@olgakurylenkoofficial) on

Ukrainalaissyntyinen sinkkukaunotar Olga Kurylenko on esiintynyt ennen Bond-rooliaan kolmen vuoden aikana jo seitsemässä elokuvassa. 15-vuotiaana mallintyöt Venäjällä aloittanut tähti nähtiin pelkästään viime vuonna kolmessa leffassa. Kurylenkon elokuvaura alkoi Ranskassa vuonna 2005. Hänet on nähty valkokankaalla viime aikoina myös Timothy Olymphantin kanssa elokuvassa Hitmanja suomalaiseen peliin pohjautuvassa Max Payne -elokuvassa.