Kim Kardashian kommentoi noloa viraalivideota: ”Hän ei ole Kanye West!”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Kardashian ja Kanye West ovat maailamanluokan tähtiä ja julkkiksia, jotka ovat varmasti jo tottuneet vuosien saatossa siihen, että heistä tekaistaan aika ajoin mitä naurettavampia uutisotsikoita. Pariskunta varmasti sivuuttaa niistä suurimman osan pelkällä olan kohautuksella, mutta nyt Kim Kardashian päätti kommentoida näkemäänsä viraalivideota.

Sosiaalisessa mediassa on viime päivien aikana lähtenyt leviämään lyhyt videoleike, jossa nähdään miten mies saapuu hevosen selässä melko kömpelösti jumalanpalvelukseen. Videolla nähtävä mies ei pysty kunnolla ohjaamaan hevosta ja lopulta putoaa sen selästä. Videon levittäjä on väittänyt, että siinä nähtävä mies olisi räppäri Kanye West.

Kim Kardashian näki niin monien jakamana kyseisen videoklipin, että hän päätti lopulta ottaa siihen kantaa. Kardashianin mukaan video ei pidä paikkaansa. Kyseessä ei ole kirkko, jossa he käyvät perheensä kanssa, minkä lisäksi hevosella ratsastava mies ei ole Kanye West.