Vuoto paljasti: Suosikkipeli Crash Bandicoot älypuhelimiin

Digi Pelit · Tim Isokivi

Moni 1990-luvun lopussa Playstation-konsolin äärellä varttunut vietti lukuisia tunteja Crash Bandicoot ja Crash Team Racing -pelien parissa. Pian sitä päästään tekemään myös mobiilipelin muodossa.

Activisionin tytäryhtiö, Candy Crush -pelistäkin tunnetun Kingin on paljastettu kehittelevän Crash Bandicoot -mobiilipeliä. Peli koostuu päättymättömistä kentistä, joissa tehtävänä on väistellä eteen tulevia esteitä.

Juoksemisen ja hyppimisen lisäksi peliin kuuluu sosiaaliseen mediaan vuotaneiden tietojen mukaan olennaisena osana tukikohdan rakentaminen. Ensimmäinen Crash Bandicoot -peli ilmestyi jo vuonna 1995. Fanit ovat jo vuosien ajan odottaneet virallista jatkoa sarjalle, mutta toistaiseksi he jouutunevat tyytymään mobiilipeliin ja vanhojen nimikkeiden uusiin versioihin.