Tohtori Paise säikähti – potilaan rasvapatti kuin kolmas kives

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalaisen Ravonin jalkaan on kasvanut omituinen patti yhden vuoden aikana. Se roikkuu jalan ulkopuolella kuin kivespussi, joten kyseessä on äärimmäisen kiusallinen kasvain. Hän menee näyttämään paisettaan dermatologian kirurgi Sandra Leen vastaanotolle.

Tohtori Paise yllättyy näkemästään. Hän tokaisee heti aluksi, että jos paise ei käyttäydy tavallisen testikkelin tavoin, on se ylimääräinen osa miehen kehoa. Tohtori toteaa paiseen nopeasti lipoomaksi, eli rasvakudoksen täyttämäksi patiksi. Sitten alkaa vaikein osuus.

Youtube

Sandra Leen ja Ravonin tulee pohtia, missä asennossa lipooma on parasta leikata pois. Patin sijainti on hankala ja samalla alueella on äärimmäisen herkkiä vartalonosia – kuten miehen oikeat kivekset. Tohtori Paise poistaa lipooman onnistuneesti. Leikkauksen katsominen ei sovi herkille.