Cindy Crawfordin mallipoika otti tatuoinnin kasvoihinsa – pilasi uransa?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Cindy Crawfordilla ja Rande Gerberillä on kaksi lasta, Kaia Jordan Gerber ja Presley Walker Gerber. Lapset ovat äidin tavoin lähteneet tavoittelemaan uraa mallina, ja Kaia onkin jo nähty useiden suurten muotitalojen näytöslavoilla.

Nyt 20-vuotias mallin töitä tekevä Presley Gerber on ihmetyttänyt seuraajiaan uudella tatuoinnillaan. Nuori mies tatuoi poskeensa tekstin misunderstood, joka tarkoittaa väärinymmärrettyä. Teksti sijaitsee vasemmassa poskipäässä suoraan silmän alapuolella niin, että sitä ei voi olla huomaamatta.

Moni kommentoija on ollut sitä mieltä, että Presley on nyt pilannut mahdollisuutensa toimia mallina. Tästä raivostuksissaan Presley oli Daily Mail -sivuston mukaan pitänyt Instagram-live -lähetyksen, jossa hän oli kehottanut kaikkia häntä ja hänen perhettään kritisoivia ihmisiä tulemaan hänen kotiinsa ja sanomaan asiansa suoraan hänelle kasvotusten.

View this post on Instagram

Thanks homie 😈 @jonboytattoo

A post shared by Presley Gerber (@presleygerber) on

View this post on Instagram

🥶@superdry

A post shared by Presley Gerber (@presleygerber) on

View this post on Instagram

MISUNDERSTOOD @presleygerber

A post shared by c/s ∴jon✞boy∴ p/v (@jonboytattoo) on