Miss Universum tihkuu seksiä – läpinäkyvä mekko säväytti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen malli Olivia Culpo tuli tunnetuksi ympäri maailmaa vuonna 2012 voittaessaan Miss Universum -kilpailut. Nykyään 27-vuotias kaunotar työskentelee myös näyttelijänä ja hänet on nähty muun muassa Amy Schumerin I Feel Pretty -elokuvassa.

Nyt Olivia Culpo on julkaissut hänen 4,6 miljoonan seuraajansa iloksi Instagram-kuvan, jossa kaunotar nähdään huikeassa ranta-asussaan. Nainen esittelee kuvassa hänen todella timmiä bikinivartaloaan, eivätkä naisen treenatut vatsalihakset varmasti jääkkään keneltäkään huomaamatta. Culpo oli lähdössä rannalle yllään keltaiset bikinit ja musta hame, josta näkyi läpi.

Maailman kauneimmaksi valittu nainen päivittää seuraajiensa iloksi hyvin tasaiseen tahtiin hänen omaa Instagram-kanavaansa, jonka avulla fanit pääsevät lähemmin seuraamaan naisen elämää. Olivia Culpo julkaisee aina näyttäviä kuvia etenkin hänen lomamatkoiltaan, jolloin kaunotar viihtyy lähinnä bikineissä.