Henkilöauto pudotettiin trampoliinille – näin siinä sitten kävi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sekä entinen NASAn insinööri Mark Rober että How Ridiculous -ryhmä tunnetaan Youtube-videoista, joissa suoritetaan hurjia ja joskus vaarallisiakin kokeita. Nyt he ovat yhdistäneet voimansa luodakseen huikean trampoliinistuntin.

Kevlarista valmistettua trampoliinia koeajetaan ensin pudottamalla sen päälle keilapalloja ja vesimeloneja. Kun trampoliinin on todettu kestävän kymmenien metrien korkeudesta pudotettuja raskaita esineitä, on aika siirtyä tositoimiin.

Yli 15 minuuttia kestävän videon päätteeksi trampoliinin päälle pudotetaan kokonainen henkilöauto. Trampoliinin kuvaileminen maailman kestävimmäksi osoittautuu totuudenmukaiseksi, ja auton pompahtamista sen pinnalta mehustellaan hidastetun kuvan voimin useasta eri kuvakulmasta.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.