Star Wars -tähti Joonas Suotamosta isä – tytär sai lempinimen Princess Bacca

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalainen Joonas Suotamo tunnetaan paitsi koripalloilijana, myös Star Wars -tähtenä. Hän on esittänyt suosikkihahmo Chewbaccaa elokuvasarjan viimeisimmissä osissa. Nyt 33-vuotiaasta Suotamosta on tullut toistamiseen isä.

Suotamo paljasti perjantaina vaimonsa Milla Pohjoisvaaran synnyttäneen tyttölapsen. Pienokaisen lempinimi on Star Wars -henkinen Princess Baca, joskaan se ei tähden mukaan tule todennäköisesti olemaan virallinen nimi.

– Meillä on jännittäviä uutisia: Saimme toivottaa tervetulleeksi perheemme usimman jäsenen! Pieni prinsessamme (tai senaattori, tai kenraali, mitä ikinä hän haluaakaan olla) syntyi tällä viikolla ja voi hyvin. Tervetuloa maailmaan, prinsessa Bacca!, Suotamo twiittasi.

Vastikään syntynyt tytär on Suotamon ja Pohjoisvaaran toinen lapsi. Heillä on ennestään 1-vuotias poika Aatos.