Jennifer Lopez vaihtoi miehensä kanssa asuja – Alex Rodriguez tiukassa mekossa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suositussa TikTok-sovelluksessa on tanssimisen lisäksi monia muunlaisiakin videoita. Näissä videoissa voi olla muun muassa hauskoja sketsejä, piloja tai esimerkiksi ruoanlaittoon ja meikkaamiseen liittyviä niksejä. Nyt julkkisparit ovat alkaneet vaihtamaan videoilla vaatteita keskenään.

Latinopopin kuningatar Jennifer Lopez ja hänen miehensä Alex Rodriguez ottivat osaa huvittavaan Flip the Switch -nimiseen haasteeseen. Haasteessa miehen ja naisen tulee Daily Mail -sivuston mukaan vaihtaa asuja keskenään ja imitoida toisiaan. Lopputulos oli arvatenkin melko näyttävä.

TikTok-videon alussa Jennifer Lopez tanssii ja esittelee hänen asuaan miehen kuvatessa heitä peilin kautta. Videon lopussa pariskunta on vaihtanut keskenään vaatteita. Alex Rodriguez on todella huvittava näky pukeuduttuaan Lopezin valkoiseen neulemekkoon. Mekko on arvatenkin melko pieni pitkälle miehelle.

https://www.instagram.com/p/B9gz7ygo5gI/