Someraivo repesi Vanessa Hudgensin koronaviruskommenteista

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalaistähti Vanessa Hudgens on joutunut kohun keskiöön koronavirusaiheisten kommenttiensa vuoksi. Poptähti ja näyttelijä puhui taudista Instagram Live -videolla tavalla, jota fanit pitivät epäasiallisina.

– Tämän kaiken jatkuminen heinäkuuhun kuulostaa p*skapuheelta. Ymmärrän että kyseessä on virus. Onhan se kamalaa jos kaikki saavat sen ja ihmisiä kuolee, mutta samaan aikaan, eikö se ole väistämätöntä?, Hudgens avautui.

Tähti julkaisi myöhemmin videon ja twiitin, jossa hän kommentoi kommentista syntynyttä kohua. Hän pyysi sanavalintojaan anteeksi ja kertoi kommenttiensa tulleen irrotetuksi niiden kontekstista.

– Ymmärrän sanojeni olleen välinpitämättömiä eivätkä ne olleet soveliaita tilanteessa, jossa maamme ja koko maailma on nyt. Tämä on herättänyt minut tajuamaan sanojeni merkityksen enemmän kuin koskaan, Hudgens pahoitteli.