Ivanka Trump ehdotti perheellisille telttailua olohuoneessa – Chrissy Teigen sivalsi heti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallikaunotar ja perheenäiti Chrissy Teigen on tunnettu hänen räiskyvästä persoonastaan ja suorapuheisuudestaan. Erityisen viihdyttävää seurattavaa Teigen on Twitterissä, jossa hän laukoo omia mielipiteitään suodattamattomina ja suoraan jopa presidentti Donald Trumpille.

Tällä kerralla 34-vuotiaan Chrissy Teigenin twiitti oli kuitenkin osoitettu presidentin neuvonantajalle eli Donald Trumpin omalle tyttärelle Ivanka Trumpille. Teigen ei ole ollut tyytyväinen siitä miten Valkoisessa talossa on hoidettu asioita koronaviruspandemian aikana. Mallin mielestä esimerkiksi koronavirustestejä pitäisi olla paremmin ihmisten saatavilla.

Ivanka Trump oli julkaissut sosiaalisessa mediassa kuvan, jossa hän heitti perheellisille vinkin. Ivanka kehotti vanhempia tekemään telttaretken lasten kanssa olohuoneeseen eväiden kera. Tähän Teigen vastasi nopeasti takaisin: ”Ennen kuin me alamme pakkaamaan eväsleipiä niin voisitteko antaa meille koronavirustestejä, kiitos”.