Poliisi muistuttaa: Vessapaperin loppumisen vuoksi ei saa soittaa hätänumeroon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kynnys ottaa viranomaisiin yhteyttä voi madaltua kansainvälisen kriisin myötä. Nyt erään amerikkalaiskaupingin poliisilaitos on kuitenkin joutunut muistuttamaan, ettei aivan mistä tahansa ongelmasta heille ei kannata soitella.

Oregonin Newportin poliisilaitos totesi Facebookissa, ettei vessapaperin loppuminen ole hyvä syy soittaa hätänumeroon. Poliisin mukaan ihmiset todennäköisesti selviävät kyseisestä pulmasta ilman heidän apuaan. Viranomaiset myös antoivat vinkkejä siitä, kuinka ihmiset ovat menneisyydessä selvinneet ilman vessapaperia.

– Merimiehet käyttivät suolavedessä kasteltuja vanhoja köysiä. Muinaiset roomalaiset käyttivät tikun päässä olevaa pesusientä, joka myöskin kastettiin meriveteen. Olemme rannikkokaupunki eikä suolavesipaperista ole pulaa, poliisilaitos kirjoitti.

– On aina olemassa vaihtoehtoja vessapaperille. Kauppakuitit, sanomalehti, kankaanpalat, nauhat, pumpuli, se tyhjä rulla tellineessäsi. Myös monia puiden lehtiä voi käyttää turvallisesti, tietoisku jatkui.

 

It’s hard to believe that we even have to post this. Do not call 9-1-1 just because you ran out of toilet paper. You…

Publiée par Newport Oregon Police Department sur Samedi 14 mars 2020