Sämpyläresepti leviää nyt verkossa – oletko jo kokeillut?

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Leipominen on kotona mukavaa puuhaa koko perheelle. Hauskan tekemisen lisäksi leipominen on edullista ja herkulliset vastapaistetut pullat ja sämpylät vievät kielen mennessään. Nyt eräs sämpyläresepti on alkanut kasvattamaan suosiotaan verkossa.

Ihmiset tekevät tällä hetkellä paljon etätöitä ja hoitavat koulusta kotiin jääneitä lapsia. Tämä näyttäisi aiheuttaneen sen, että moni on alkanut leipomaan. Alkuviikon aikana erityistä suosiota alkoi keräämään Kotikokki-sivustolta löytyvä sämpyläresepti.

Yksinkertaisten vehnäsämpylöiden valmistusaika on alle tunti. Reseptiin tarvitaan vain maitoa tai vettä, hiivaa, suolaa, sokeria, vehnäjauhoja ja margariinia. Resepti on saanut paljon ylistystä kommenttikentässä ja moni onkin sanonut tekevänsä tällä ohjeella sämpylöitä jatkossakin.Katso herkullsten vehnäsämpylöiden resepti TÄÄLTÄ.