Toivoa näkyvissä! Wuhanissa ei enää uusia koronatartuntoja

Terveys Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koronavirusepidemian alkupisteenä pidetystä Kiinan Wuhanista on kantautunut toiveikkaita uutisia. Uudet tartunnat vaikuttavat toistaiseksi loppuneen karanteeniin asetussa kaupungissa.

Kiinan terveysviranomaisten mukaan Wuhanissa ei ole todettu uusia covid-19 -tartuntoja. Kiinassa on diagnosoitu 34 uutta tartuntaa mutta kaikki niistä on todettu maahan ulkomailta saapuneilla henkilöillä, uutisoi Associated Press.

– Olemme todistaneet uutta aamunkoittoa päiväkausia kestäneiden ponnistelujen jälkeen, Kiinan terveyskomission Jiao Yahui julisti.

Yhteensä Kiinassa on todettu 80,928 koronavirustartuntaa ja 3,245 viruksesta johtunutta kuolemantapausta. Yhteensä 70,420 potilasta on kotiutettu sairaaloista. Hoidossa maassa on edelleen 7,263 potilasta.