Nina Dobrev paljasti kauneusrutiininsa – tämä on tärkein asia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Nina Dobrev tuli suurelle yleisölle tunnetuksi Vampyyripäiväkirjat-sarjasta. Nykyään monissa elokuvissakin näytellyt nainen ihastuttaa aina joka roolissa persoonallisella kauneudellaan. Nainen käyttää aina punaisella matolla meikkiä, mutta ei pelkää kuitenkaan kulkea julkisesti täysin luonnollisena ilman meikkiä.

Nyt 31-vuotias kaunotar esittelee Voguen julkaisemalla YouTube-videolla oman kauneusrutiininsa. Naisen mukaan ihon kosteuttamisen lisäksi yksi tärkeimmistä asioista on se, että pesee kasvot vedellä aina aamuin illoin. Illalla kasvot pitää puhdistaa meikistä, mutta aamulla pesun tarkoituksena on huuhdella iholta voiteet ja seerumit, jotka ovat saaneet vaikuttaa kasvoilla yön yli.

Nina Dobrev luottaa huolelliseen ihon kosteuttamiseen ja kevyeen meikkipohjaan. Hän kertoi oppineensa sen, että tummat silmänaluset johtuvat vähäisen unen lisäksi myös nestehukasta, minkä vuoksi runsas veden juominen on tärkeää. Nainen myös näyttää miten helposti punainen huulipuna muuttaa kevyen päivämeikin iltamenoihin sopivaksi.