Bella Hadid ei tarvitse meikkiä – luonnonkaunis poseeraus

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Menestyksekästä mallin uraa tekevä Bella Hadid on harjoittanut sosiaalista eristäytymistä kotonaan. 23-vuotias nainen on nauttinut auringosta ja siitä, että hän on voinut antaa ihonsa nyt hengittää ilman työvelvollisuuksia. Tuoreissa kuvissaan Hadidilla ei nähdä lainkaan meikkiä.

Bella Hadid on todistanut tuoreissa kuvissaan, että hän on upea kaunotar ilman meikkiä. Nainen poseeraa hyvin itsevarmasti kuvissa esitellessään bikinivartaloaan kameralle. Sosiaalinen media kaipaisi enemmänkin tällaisia upeita naisia, jotka näyttävät hyvää esimerkkiä itsevarmuudesta osatessaan kannatella itseään upeasti monissa eri tyyleissä.

Huippumalli Bella Hadid on jo alkuvuonna ollut hyvin kiireinen Pariisin muotiviikkojen toimesta. Kaunotar harkitsi jopa muuttamista Pariisiin ja kaupungista oman asunnon ostamista, koska hän vietti siellä niin paljon aikaa. Nyt nainen on viettänyt aikaa kotonaan koronaviruksen vuoksi.

View this post on Instagram

Lucky 🍀 to get some Vitamin D☀️🌼

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid) on