Vanha kiista jatkuu – Taylor Swiftin ja Kanye Westin koko puhelinkeskustelu paljastui

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kanye Westillä on ollut julkisesti jo vuosia riitaa Taylor Swiftin kanssa, koska Swift ei ollut tyytyväinen räppärin Famous-kappaleen lyriikoihin. Kappaleessa West laulaa olevansa niin hyvissä väleissä Swiftin kanssa, että hän voisi nähdä itsensä harrastamassa hänen kanssaan seksiä. Tämän jälkeen hän laulaa: ”I made that bitch famous”.

Kanye West on väittänyt, että hän on kysynyt Taylor Swiftiltä luvan kappaleen julkaisemiseen. Swift on puolestaan sanonut, että hän on antanut siunauksensa tietyille lyriikoille, mutta ei koskaan olisi hyväksynyt bitch-sanan käyttämistä. Tässä kohtaa kiista on kärjistynyt ja kumpikin osapuoli on väittänyt toisiaan valehtelijoiksi.

Kanye West ja Kim Kardashian ovat pitäneet todisteenaan puhelinkeskustelua, jossa Taylor Swiftin kuullaan myöntyvän ja antavan luvan Kanye Westille kappaleen julkaisuun. Nyt YouTubeen on kuitenkin vuotanut video, jossa nähdään kokonaan artistien käymä 20-minuuttinen puhelinkeskustelu.

Keskustelusta käy ilmi, että Taylor Swift ei halua, että hänestä lauletaan mitään ilkeää. Swift vielä erikseen mainitsee, että hän ei haluaisi, että häntä sanottaisiin esimerkiksi nartuksi tai haukuttaisiin. Lopulta Swiftin kieltämä bitch-sana oli juuri se, jota räppäri päätyi kappaleellaan käyttämään, minkä vuoksi Taylor Swift oli erityisen loukkaantunut asiasta.