Charly Jordanin sänkykuvat sekoittavat miesten pasmat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen Instagram-mallikaunotar Charly Jordan lienee suomalaisille vielä melko tuntematon tuttavuus, mutta hänellä on sosiaalisessa mediassa jo puolitoista miljoonaa seuraajaa ja määrä kasvaa koko ajan nopeasti. Kuvankaunis bikinikaunotar poseeraa usein näyttävissä kuvissa, mutta nyt vuorossa on poikkeuksellinen otos.

Nyt Charly Jordan on esitellyt mykistävän upeaa vartaloaan someseuraajilleen sängyssä keikistellen, ja kuvansa yhteydessä somekaunotar kertoo reissustaan vuorille. Siellä hän oli viettänyt ystäviensä kanssa mukavan illan leirinuotiolla pelottavia tarinoita kertoillen.

Los Angelesissa asuva Charly Jordan on viime aikoina julkaissut usein näyttäviä bikinikuviaan sosiaalisessa mediassa. Taannoin Charly nähtiin sosiaalisessa mediassa poseeraamassa videolla hyvin pienissä keltaisissa bikineissä, eikä meno ole sen jälkeen juuri muuttunut.