Älä ahmi tylsyyteen – näin Kourtney Kardashian taistelee napostelua vastaan

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Paljon kotona ollessaan ja tylsistyessään moni alkaa syömään enemmän. Etenkin napostelemisen määrä ja herkkujen syöminen usein lisääntyy kun ihminen kokee tylsistyneensä. Moni on alkanut myös leipomaan enemmän makeita herkkuja ollessaan kotona.

Nyt terveellisistä elämäntavoistaan tunnettu Kourtney Kardashian antoi Poosh-sivustollaan parhaat vinkkinsä, joiden avulla hän taistelee turhaa napostelua vastaan.

1. Juo vihreää teetä2. Juo kupillinen vettä, jossa on loraus omenaviinietikkaa3. Taita sokerinhimoa palalla tummaa suklaata4. Pese hampaat, koska sen jälkeen et halua heti syödä5. Pidä terveellisiä välipaloja käsien ulottuvilla6. Syö kuitupitoisia ruokia, jotka pitävät kylläisenä pidempään