Lily Allen alastonkuvassa – fanit riemastuivat kuvan yksityiskohdasta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen laulaja-lauluntekijä Lily Allen yllätti taannoin faninsa romanssin merkeissä. Hän seurustelee Stranger Things -sarjan poliisipäällikkö Hopperia näyttelevän amerikkalaistähti David Harbourin kanssa.

34-vuotias Allen jakoi maanantaina Instagramissa rohkean selfien, jossa hän poseeraa peilin edessä yläosattomissa. Fanien huomio ei kiinnittynyt ainoastaan vähäiseen vaatetukseen vaan myös tähden nimettömän sormen timanttisormukseen. Moni spekuloi tähden menneen kihloihin.

Allenin ja Harbourin on tosin huhuttu menneen kihloihin jo viime vuoden marraskuusta alkaen. Kaksikko on viettänyt yhteistä aikaa Iso-Britanniassa sen jälkeen, kun Stranger Things -sarjan neljännen tuotantokauden kuvaukset keskeytettiin koronapandemian vuoksi.

 

View this post on Instagram

Needs affirmation

A post shared by Likes Feedback. All The Time (@lilyallen) on