Julianne Hough eristäytyy ilman miestään: ”Tämä on maagista”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tanssii tähtien kanssa -ohjelman tuomari ja näyttelijä Julianne Hough meni naimisiin NHL-pelaaja Brooks Laichin kanssa idyllisissä ulkona pidetyissä häissä Idahossa pari vuotta sitten. Pariskunta on näyttäytynyt aina julkisesti hyvin rakastuneina toisiinsa, mutta viime aikoina paratiisissa on näyttänyt olevan hieman ongelmia.

Julianne Hough on viime aikoina nähty useaan otteeseen ilman sormusta, mutta tähti on kuitenkin kertonut, että he yrittävät saada avioliittonsa vielä toimimaan. Nyt 31-vuotias Hough on kertonut People-sivuston mukaan, että hän viettää aikaa karanteenissa yksin ja nauttii olostaan ilman aviomiestään.

Julianne Hough eristäytyy muista ihmisistä koronaviruksen vuoksi poikkeuksellisesti yksin ilman Brooks Laichia. Tähti palasi kotiinsa juuri neljä kuukautta kestäneeltä tanssikiertueelta, jossa hän oli myös ilman aviomiestään. Nyt yksinolo jatkuu miehen ollessa töissä Idahossa ja naisen oleskellessa heidän Kalifornian kodissaan. ”Tämä on ollut meille maagista aikaa”, tähti kuitenkin kommentoi tilannetta positiivisin mielin.