Kummitustalosta eroon hankkiutuminen osoittautui haasteeksi – nyt sitä tarjotaan ilmaiseksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Louisianassa sijaitsee 1930-luvulla rakennettu talo, josta eroon hankkiutuinen on osoittautunut yllättävän vaikeaksi kiinteistövälittäjälle. Paikalliset väittävät vanhan puurakennuksen olevan riivattu.

McLain Investmentsin Sylvia McLain on tarjonnut taloa ilmaiseksi uusille omistajille, jotka lupautuvat siirtämään sen pois tontilta uuteen sijaintiin. McClainin Facebook-ilmoitus sai lukuisia vastauksia, joissa rakennuksessa väitettiin kummittelevan. Erään naisen mukaan talossa asuva aave on hänen edesmennyt iso-isoäitinsä.

McClain kertoo kuulleensa taloon liittyviä kummitustarinoita mutta uskoo edelleen pystyvänsä hankkiutumaan siitä eroon. Aivan kaikki talosta kiinnostuneet eivät tosin vaikuta olevan niinkään huolestuneita mahdollisista kummituksista vaan rakennuksen siirtämiseen liittyvistä hiuksia nostattavista kustannuksista. Mirror-lehden mukaan eräskin taho oli jo nimittäin kiinnostunut talosta, kunnes kuuli sen siirron hinnan kohoavan noin 73 000 euroon.

 

Free House! To Be Moved! 337.456.4690 9am – 4 pm / Mon-Fri. You may recognize this iconic home that is located on…

Publiée par Sylvia McLain sur Lundi 2 mars 2020