Nainen haluaa maailman suurimmat huulet – näyttävät räjähtävän

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Bulgarialainen Andrea Emilova on vasta 22-vuotias, mutta nainen on muokannut ulkonäköään radikaalisti koko loppuelämäänsä vaikuttaen. Hän kehuu omistavansa maailman isoimmat huulet. Hän on ottanut niihin täyteaineita 20 kertaa.

Instagramissa kansainvälistä huomiota keräävä nainen järkyttää kuvillaan. Hän myöntää, että turbohuulilla on todella vaikea syödä ensimmäisten päivien aikana pistosten jälkeen. Hän otti viikko sitten 20. hyaluronihappoinjektion. Megahuulet ovat kustantaneet noin 3.000 euroa.

Nuori nainen haluaisi ottaa vieläkin lisää täytettä huuliin, vaikka hänen plastiikkakirurginsa on suositellut suurentamisen lopettamista. Ihmiset ovat enemmän kauhistuneita kuin ihastuneita Andrean ulkonäköön. Hän itse tuntuu olevansa todella tyytyväinen huuliin, jotka näyttävät räjähtävän hetkenä minä hyvänsä.

View this post on Instagram

#love #lips 💋💗👄

A post shared by Andrea Ivanova (@andrea.andrea345) on

View this post on Instagram

#love #lips #bulgarian #barbie 💋👄💞🌬️

A post shared by Andrea Ivanova (@andrea.andrea345) on

View this post on Instagram

#bg #barbie 🥳💞💋💗💋👄

A post shared by Andrea Ivanova (@andrea.andrea345) on

View this post on Instagram

#love #lips #Lippen 🥳💗💙💖💖💕💜💝💕

A post shared by Andrea Ivanova (@andrea.andrea345) on

View this post on Instagram

💖💖😎😎

A post shared by Andrea Ivanova (@andrea.andrea345) on