Kohukaunotar takapuoli pystyssä – litkii kermaa alastomana

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Berliinin Barbiena seuraajia Instagramissa kerännyt Paris Herms on 29-vuotias plastiikkakirurgin elävä taidonnäyte. Jättikokoisilla rinnoilla varustettu nainen haluaa näyttää muovinukelta, koska häntä kiusattiin kouluaikoina ulkonäkönsä vuoksi. Nyt hän on toiminut ammattikuvaajan mallina.

View this post on Instagram

WERBUNG | Ich hatte gestern das beste Fotoshooting 📸meines Lebens mit der talentierten @cathleen_herwarth_v_bittenfeld 😍 Diese Frau ist mit Abstand dafür verantwortlich, das ich die besten Bilder meines Lebens bekommen habe 😱 Wer ein Fotoshooting 📸 brauch meldet sich bei ihr ❤️ Küsschen 💄 #germaninfluencer #influencer #influence #beautyblogger #beautyblogger_de #berlin #lifestyleblogger #lifestyleinfluencer #fashionblogger #fashioninfluencer #fashion #luxurylifestyle #losangeles #berlincity #blogger #sexy #bloggerlife #glamourmodel #styleinspiration #germany #model #inkedgirls #tattoomodel #travelblogger #styleblogger #bloggerlife #bodygoals #berlinstagram #instagrammodel #internationalmodel

A post shared by 🇩🇪👑-𝐑𝐄𝐀𝐋•𝐁𝐀𝐑𝐁𝐈𝐄•𝐎𝐅•𝐁𝐄𝐑𝐋𝐈𝐍-👑🇮🇷 (@real.barbie.of.berlin) on

Paris Herms on julkaissut Instagramiin joukon otoksia, joissa hän poseeraa seksikkäästi. Nainen on julkaissut vietteleviä kuvia kerätäkseen enemmän ihailijoita seuraajiinsa. Viimeisin kuva lienee seksikkäin, sillä hän on kuvassa alasti ja nelin kontin. Nainen esittää kermaa lipovaa kissaa. Katso kuvat tästä ja tästä.

Huulitäytteitä, kestopigmentointeja ja kolme kertaa rintojen suurennusleikkauksen ottanut nainen on käyttänyt plastiikkakirurgiaan noin 40.000 euroa. Hänellä on 287.000 seuraajaa Instagramissa. Parisin isoäiti maksoi aikoinaan ensimmäisen rintojensuurennusleikkauksen, mutta on yrittänyt saada lapsenlastaan lopettamaan itsensä muokkaamisen. Paris vakuuttaa rakastavansa nykyistä elämäänsä.