Ismo Leikola teki sen taas – valloittaa maailmaa vessahuumorilla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailman hauskimmaksi ihmiseksi valittu suomalainen koomikko Ismo Leikola tekee nousujohteista uraa Yhdysvalloissa. Koronaviruspandemia on saanut myös stand up -keikat tauolle, joten Leikola on toteuttanut sketsejä kotona.

Tällä kertaa mies on tehnyt huumorilauluja legendaarisista CCR-yhtyeen hiteistä. Vessavitsejä laulujen sanoissa laukova mies on päässyt maailman trendaavien videoiden kärkikastiin ja fanimäärä on kasvanut entisestään. Etenkin amerikkalaiset ovat naureskelleet Leikolan kappaleille.

Ismo Leikola on saanut suosiota amerikkalaisten keskuudessa ennenkin. Muutama vuosi sitten hän vieraili huippusuositun Conan O’Brienin keskusteluohjelmassa. Leikola villitsi yleisönsä ihmettelemällä englannin kielen takapuolta tarkoittavaa sanaa ja sen vivahteita.