Ihmisnukke studiossa – aikoo julkaista uutta musiikkia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vancouverissa asuva Jonathan Dylan on muutama vuosi sitten julkisuuteen noussut ihmisnukkea muistuttava henkilö. Hän käyttää kauneudenhoitoon kuukausittain useita satoja euroja. Hän on aiemmin sanonut, että olisi painajaismaista näyttää tavalliselta mieheltä.

Laulajaksi kuuluisuuden myötä tullut mies on nyt kertonut äänittävänsä uutta musiikkia fanien kuunneltavaksi. Tanssimusiikkia esittävä mies julkaisi ensimmäisen albuminsa tammikuussa. Kuuden kappaleen levyn nimi on I Just Wanna Dance.

Jonathan Dylan on aiemmin kertonut, että tuhlaa hurjia summia botox-ruiskeisiin ja meikkeihin. Artistin tavoitteena on näyttää mahdollisimman muoviselta. Hän toimii myös kanadalaisen kauneuskllinikan mainoskasvona.

View this post on Instagram

A lot of you know me as a TV personality or Human Ken Doll. What some of you might not know is, the name “Jonathan Dylan” was originally introduced as an electronic dance music recording artist. 2020, I am planning on returning back to my roots, my music, the studio, dancing and making music videos along with my reality TV projects. In 2016, my EP “I Just Want To Dance” was originally set to release that year, however the project was shelved. I am excited to receive all the high quality versions of my songs back and I will be bringing this project back to light in prepare of my new music coming soon in early 2020! I am returning back to my original electronic dance pop sound and I can’t wait to be back in the studio, writing and recording new music. Official release date of this previously unreleased EP date coming soon! Meanwhile here’s the track list, and one of my signature Jonathan Dylan dance break down!👱🏼‍♂️💕 #edm #recordingartist #EP

A post shared by Jonathan Dylan (@jonathandylan) on