Perhe löysi lähes miljoona dollaria keskeltä tietä – toimittivat rahat poliisille

Ohhoh! · Tim Isokivi

Mitä tekisit, jos löytäisit valtavan summan rahaa vain lojumasta keskellä tietä? Skenaario kuulostaa ehkä epätodennäköiseltä, mutta eräälle Yhdysvaltojen Virginiassa asuvalle perheelle kävi juuri näin.

Emily Schantz oli WTVR-uuttissivuston mukaan ajamassa perheensä kanssa kotikaupungissaan Caroline Countyssä lauantaina, kun hän ajoi tiellä lojuneen säkin päältä. Perhe päätti noukkia ensin roskapussiksi luulemansa säkin mukaansa. Vasta kotona he tajusivat sen sisältäneen lähes miljoonan dollarin edestä muovipusseihin säilöttyä käteistä rahaa.

Rahojen itsellä pitämisen sijaan perhe otti yhteyttä paikallisiin viranomaisiin. Rahojen alkuperä on edelleen epäselvä, mutta poliisit uskovat säkin kuuluneen postilaitokselle ja olleen matkalla paikalliseen pankkiin. Emily Schantzin mukaan perhe päätti tehdä oikean päätöksen ja palauttaa rahat, sillä ne eivät kuuluneet heille.