Jessie J meikittömänä – luonnollinen kauneus ihastuttaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja Jessie J tunnetaan monista hiteistään, joista suurimpien joukossa ovat muun muassa Price Tag ja Bang Bang -nimiset kappaleet. Viime aikoina nainen on kuitenkin enemmän ollut median huomion keskipisteenä ollessaan suhteessa näyttelijä Channing Tatumiin.

Tänä keväänä Channing Tatumin kanssa eronnut Jessie J esitteli nyt Instagram-seuraajilleen miltä hän näyttää ilman meikkiä. Luonnollinen kuva raikkailla kasvoilla on ihastuttanut monia ja vakuuttanut fanit siitä, että nainen on upea kaunotar niin ehostettuna kuin ilman meikkiä.

Jessie J julkaisi aiemmin itsestään myös näyttävän alusvaatekuvan, jossa hän esitteli vartaloaan peilin kautta. Kylpyhuoneessa napatulla kuvalla 32-vuotias poptähti nähdään valkoisissa niukoissa alusvaatteissa, joiden yläosa ei riitä edes täysin peittämään naisen rintoja.

View this post on Instagram

Fresh Face Sunday 🌈🌻

A post shared by J E S S I E . J (@jessiej) on