Metsässä nähty Isojalka olikin jotain aivan muuta – ihmisiä muistutettiin välimatkan tärkeydestä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Bigfoot, eli Isojalka on myyttinen julkisuutta välttelevä ihmisapina, jonka jotkut uskovat todella asustelevan Yhdysvaltojen takametsissä. Nyt hahmon erakkomaista käytöstä on keksitty käyttää hyväksi koronatietouden lisäämiseksi.

Yhdysvaltojen Oklahomassa sijaitsevassa Turkey Mountainin kansallispuistossa tehtiin taannoin havaintoja väitetystä isojalasta. Todellisen myyttisen otuksen sijaan asialla oli kuitenkin Newsweek-lehden mukaan paikallisista puistoista vastaavan River Parks Authorityn isojalkapuvun päälleen pukenut Ryan Howell.

Howell halusi tempauksellaan muistuttaa sosiaalisen etääntymisen tärkeydestä koronakriisin aikana. Miehen mukaan luonnosta ja ulkoilmasta nauttiminen on edelleen sallittua, kunhan muistaa pitää suositellun etäisyyden muista samoin tekevistä ihmisistä.

 

Over the weekend, we received dozens of calls and messages reporting a "sighting" at Turkey. While we investigate the…

Publiée par Turkey Mountain Urban Wilderness Area sur Lundi 30 mars 2020