Andrea Bocelli parani koronasta – luovuttaa nyt verta rokotetutkimukseen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Italialainen oopperatähti Andrea Bocelli on paljastanut sairastaneensa covid-19 -taudin maaliskuussa. Laulaja kuitenkin parantui taudista nopeasti kuun loppuun mennessä.

Bocelli ilmoitti myös luovuttavansa vertaan koronavirusrokotteen kehittelemiseen tähtääville tutkijoille. Oopperatähden mukaan hän vastasi heti myöntävästi verenluovutuspyyntöön ja kuvaili sitä pieneksi mutta tärkeäksi eleeksi koronan vastaisessa taistelussa.

Andrea Bocelli esiintyi pääsiäissunnuntaina Milanon Duamo di Milano -katedraalissa konsertissa, joka esitettiin suorana lähetyksenä internetissä. Esiintyminen tapahtui vain viikkoja koronasta parantumisen jälkeen. 61-vuotiaan oopperalaulajan mukaan hän ei paljastanut tartunnan saamista aikaisemmin, sillä viruksesta nopeasti toipunut tähti halusi kunnioittaa niitä joille taudilla oli vakavammat seuraukset.

 

The pandemic which has shaken the world has also affected – albeit mildly – me and certain members of my family.Out of…

Publiée par Andrea Bocelli sur Mardi 26 mai 2020