Valkopäämerikotka nappasi miehen kädestä nakin – upea kohtaus videolle

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suurikokoinen valkopäämerikotka tunnetaan Yhdysvaltojen kansallislintuna. Nyt videolle tallentui uskomaton tilanne, jossa majesteettinen valkopäämerikotka nappasi nakin suoraan miehen kädestä.

Australian Queenslandissa aikaa viettänyt kaveriporukka onnistui tallentamaan videolle upean näyn, jossa valkopäämerikotka syöksyi miestä kohti ja nappasi hänen kädestään nakin. Aluksi mies oli suojannut ystävän ojentamaa hotdogia päänsä yläpuolella kädessään, että se ei kastuisi miehen ollessa vedessä. Ennen kuin hän oli huomannutkaan, eväs oli kadonnut hänen käsistä kotkan kynsiin.

Miehen kokema tilanne oli ollut niin uskomaton, että he yrittivät toisintaa sen ja kuvata valkopäämerikotkaa videolle. Mies nappasi toisen nakin käteensä ja heilutteli sitä jonkin aikaa ylhäällä. Ei mennyt aikaakaan kun petolintu palasi paikalle ja nappasi toisenkin nakin miehen kädestä kameran kuvatessa.