Katie Price oppi karanteenissa oleellisimman – laittaa nyt lapsensa etusijalle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vararikkoon joutunut povipommi Katie Price on ollut viime aikoina median valokeilassa hänen parisuhteidensa ja raha-asioidensa vuoksi. Tähti erosi hiljattain hänen entisestä kihlatustaan Kris Boysonista ja elää tällä hetkellä sinkkuna.

Katie Price on ilmoittanut olevansa tällä hetkellä henkisesti valmis uuteen parisuhteeseen. Hän haluaa alkaa Daily Mail -sivuston mukaan käymään jälleen treffeillä. 42-vuotias Katie Price aloitti myös hetki sitten yhteistyön uuden Love at First Swipe -nimisen sovelluksen kanssa, ja on kertonut etsivänsä myös sitä kautta treffiseuraa.

Katie Price on viiden lapsen äiti ja onkin oppinut koronaviruksen aiheuttamassa kotikaranteenissa sen mikä on elämässä tärkeintä. Hänen prioriteettinsa ovat tarkentuneet ja nainen onkin kertonut pitävänsä lapsensa aina etusijalla. Uudelle rakkaudelle riittäisi naisen sydämessä tällä hetkellä tilaa, mutta mies tulee kuitenkin aina olemaan naisen listalla alempana kuin hänen omat lapsensa.