Kamelinvarvaskaunotar ilman housuja – esitteli samalla suosikkimeikkinsä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Otsikoihin jättisuuren kamalinvarpaan ansiosta noussut erikoislaatuinen silikonikaunotar Mary Magdalene viettää aikaansa lähinnä kotona kameroille poseeraten. Häntä harvoin näkee julkisilla paikoilla, koska nainen kärsii sosiaalisten tilanteiden pelosta.

Sen sijaan hän rakastaa vartalonsa esittelemistä ja tekeekin sitä ahkerasti sosiaalisessa mediassa sekä aikuisviihdesivustoilla. Nyt hän on mieltynyt klovnimeikkiin, jossa maskeerataan jokerimainen ulkonäkö. Hän meikkaa pellemäisen maskin mielellään ja tuntee sen omakseen.

Mary Magdalene on esitellyt meikkiä peilin kautta kuvatulla videolla. Hänellä ei ole housuja jalassa ja toppikin on putoamaisillaan. Kauneusleikkauksiin koukussa oleva nainen tanssii samalla $uicideboy$-rapduon kappaleen tahtiin.