Kohuttu kamelinvarvaskaunotar kuumissa kuvissa – avautui samalla pelostaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Esittelimme äskettäin silikonibimbo Mary Magdalenen, jolla on hänen kertomansa mukaan maailman suurimmat häpyhuulet. Nainen on muokannut ulkonäköään yliampuvan muodokkaaksi, mutta ei juurikaan pidä sen esittelemisestä julkisilla paikoilla. Hän kärsii vaikeasta ahdistuksesta.

Vaikka poikkeuksellisen yltiöseksikäs ulkonäkö voidaan mieltää huomionhakukeinoksi, on Mary Magdalene sanonut kärsivänsä sosiaalisten tilanteiden pelosta. Ihmiset luulevat povekkaan ja mielellään kehoaan sosiaalisessa mediassa esittelevän naisen janoavan ylistystä osakseen. Hän kuitenkin muistuttaa, että ihmisiä ei tulisi panna eri kategorioihin pelkästään heidän ulkonäkönsä vuoksi.

– En ole biletyttö. Olen introvertti, joka vihaa bilettämistä ja kaikkea mikä liittyy suuriin ihmismassoihin. Kärsin pahasta ahdistuksesta liittyen sosiaalisiin tilanteisiin. Olen seikkailunhaluinen ja rakastan luontoa. Olen hippisielu, mikä on lukittuna avaruusoliomaiseen muovibimbon vartaloon, M ary Magdalene kirjoittaa.

Kauneusleikkauksiin ja silikonitäytteisiin hurahtanut nainen on meksikolaiskanadalainen aikuisviihdetähti. Mary Magdalene on tehnyt muovisesta ulkonäöstään brändin ja hän myöntää olevansa koukussa kauneusleikkauksiin.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Mary Magdalene (@xomarym) on