Näyttelijäkaunotar ei enää muokkaa kuviaan – haluaa olla tyttärilleen parempi roolimalli

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittiläinen kohumalli ja näyttelijä Helen Flanagan on tunnettu etenkin hänen roolistaan Coronation Street -sarjassa. Viime aikoina nainen on kuitenkin keskittynyt perhe-elämään ja kahteen pieneen tyttäreensä.

Helen Flanagan esiintyi aiemmin säännöllisesti miestenlehtien kansissa ja sisäsivuilla. Flanagan julkaisee usein myös itse näyttäviä kuvia Instagram-seuraajilleen. Äitiyden myötä naisen suhtautuminen hänen omaan kehoonsa on kuitenkin muuttunut. Nyt 29-vuotias nainen on luvannut, että ei tule enää koskaan julkaisemaan itsestään kuvia, joita hän on jälkikäsitellyt.

Helen Flanagan myönsi tuoreimman kuvan yhteydessä, että hän on aiemmin muokannut vartaloaan jälkikäsittelyohjelmien avulla. Nyt tähti on kuitenkin päättänyt lopettaa editoinnin näyttääkseen parempaa esimerkkiä omille tyttärilleen. Nainen on iloinen siitä, että hän on pystynyt kantamaan ja imettämään lapsiaan, mikä tietenkin on saanut vatsan seudun ja rinnat muuttumaan. Se ei kuitenkaan tähteä enää haittaa.

View this post on Instagram

I’ve decided to stop editing my pictures to be a better role model to my daughters 💞✨ beautiful lingerie set @pourmoiltd 💞 I’ve been lucky enough to carry two healthy babies and nurse them both for nearly two years. My skin on my stomach has changed, my boobs massively have ( no creepy comments from any creepy men here this is a post about body confidence for other women, I will just delete and block) the change in my boobs definitely has made me feel less confident in myself but I wouldn’t change a thing 💞✨ I have cellulite, I don’t have a big bum i have edited it in the past as it’s something I am self conscious of. I’d look at other women on Instagram and put myself down for not looking like that. Me and Matilda were dancing around here 😅 I want to teach her to love and feel confident in her own skin and that beauty is in the inside and doing that by example x This set is from the @pourmoiltd Charity Edit with 100% of the profits from sales going to 4 amazing charities ✨ swipe up is on story and a video of body confidence realness 💞✨

A post shared by Helen Flanagan (@hjgflanagan) on