Ana Braga paljasteli somessa – Instagram poisti kuvan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Playboy-lehdestä aikoinaan tutuksi tullut brasilialainen Playmate Ana Braga on viime aikoina säväyttänyt esiintymällä niukoissa asuissa julkisesti. Uimarantojen lisäksi kurvitar nähdään usein paljastavissa asuissa myös muissa yhteyksissä, kuten esimerkiksi taannoin autopesussa. Viime viikkoina kohukaunotar on ollut tittelinsä veroinen.

Kerroimme äskettäin kuvasarjasta, jossa Braga keikistelee punaisissa hyvin paljastavissa bikineissä. Niiden olematon alaosa käytännössä paljasti kohukaunottaren alapään, joka oli odotetusti liikaa Instagramille. Vain parisenttinen kangaskaistale ei riittänyt peittämään intiimialuetta, joten sosiaalisen median palvelu poisti kuvan nopeasti. Saman kuvasarjan muut kaksi otosta ovat sen sijaan edelleen nähtävissä.

Brasilian Rio de Janeirosta kotoisin oleva Ana Braga on asunut Yhdysvalloissa yli 20 vuoden ajan, ja on kertonut omilla verkkosivuillaan rakastavansa maata. Blondi on tanssinut ammatikseen Pitbullin, Lil Johnin ja Gloria Estefanin leivissä. Hänet on myös nähty kotimaansa ja Romanian Playboy-lehdissä sekä FHM ja Maxim -lehtien sivuilla. Ipanemassa varttunut Ana asuu tällä hetkellä Las Vegasissa.