3 tapaa stailata keskipitkät hiukset – julkkiskampaajan vinkit

Koti & Asuminen Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Julkkisstylisti Jen Atkin on monien tunnettujen tähtien upeiden hiustyylien takana. Jen Atkinin tunnetuimpia asiakkaita ovat muun muassa Kardashianin siskokset, Jenna Dewan, Rosie Huntington-Whiteley ja lukemattomat muut tähdet, jotka vannovat tämän rautaisen ammattilaisen nimeen.

Nyt Jen Atkin näyttää hänen julkaisemallaan YouTube-videolla kolme tapaa muotoilla keskipitkät hiukset. Tämä mitta on tällä hetkellä todella suosittu, mutta harva osaa muotoilla sitä useammalla eri tavalla vaan pitääkin hiuksia suurimman osan ajasta suorina.

Jen Atkin suosittelee muuttamaan välillä omaa tyyliä hiuslisäkkeellä, jonka avulla voi saada nopeasti etuhiukset ilman, että niitä tarvitsee oikeasti leikata. Kampaaja opastaa myös miten kauniit laineet syntyvät suoristusraudalla ja miten hiukset kannattaa kiinnittää koristepinneillä.