Karhuemo ilmestyi poikasten kanssa takapihalle – halusivat käyttää leikkipuistoa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yleensä karhut vierastavat ihmisten tuoksua, mutta monissa maissa karhut ovat kuitenkin niin tottuneet elämään ihmisasutusten lähellä, että ne eivät pelkää astella ihmisten kotipihoille. Nyt eräs karhuperhe nähdään tallustelemassa omakotitalon takapihalla.

YouTube-videolla nähdään Pohjois-Carolinan Ashevillessa kuvattu tilanne, jossa karhuemo on poikastensa kanssa löytänyt tiensä erään omakotitalon takapihalle. Karhuperhe ei näytä tällä kertaa olevan etsimässä ruokaa vaan hauskanpitoa energisille karhunpojille.

Talon asukkaiden kuvaamalla videolla nähdään miten uupuneen näköisenä karhuemo makaa keinun takana ja katselee poikastensa leikkejä. Energiset karhut kiipeilevät liukumäessä ja laskevat sitä lähes samalla tavalla kuin lapsetkin. Yksi poikanen yrittää myös ratkaista miten keinua käytetään.