Päästä varpaisiin tatuoitu Amber Luke yllätti miehensä – meikkasi kasvonsa tuikitavalliseksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Australian Brisbanessa asuvalla Amber Lukella on 600 tatuointia ympäri kehoaan. Hän sokeutui taannoin kolmen viikon ajaksi silmämunansa tatuoituaan. Nainen aloitti tatuointien ottamisen yhdeksän vuotta sitten, kun hänellä todettiin vaikea masennus.

Nuori nainen on tatuoitu päästä varpaisiin ja hänellä on mennyt kehonsa muokkaukseen yhteensä noin 43.000 euroa. Amberin mukaan elämä on liian lyhyt, joten miksi tehdä siitä tarkoituksella tylsää. Hän haluaa olla omanlaisensa näköinen.

Amber suunnittelee uusia kehonmuokkauksia, kuten brasilialaista pepun kohotusta. Hän haluaa isommat pakarat rasvansiirrolla, koska on liian laiska käymään kuntosalilla. Amber halusi yllättää poikaystävänsä Samin peittämällä kasvojen ja kaulan alueen tatuoinnin meikillä. Mies yllättyi, mutta arvostaa Amberia aina – tekipä hän ulkonäölleen mitä haluaisi.