Realitytähti estottomasti alusvaatteissa – pudotti 13 kiloa painoa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Chloe Ferry tuli tunnetuksi The Geordie Shore -sarjan tähtenä. Sarjassa esiintymisen jälkeen nainen on pudottanut painoaan lähes 13 kiloa ja hän esitteleekin hyvin mielellään faneilleen hoikistunutta vartaloon usein vähäpukeisena.

Chloe Ferry on viime vuosien aikana laihtumisen lisäksi muokannut myös kauneusleikkausten avulla omaa ulkonäköään hyvin voimakkaasti. Tuoreimmissa kuvissaan tähti poseeraa kirkkaan pinkeissä alusvaatteissa ja esittelee lähes poikkeuksellisen hoikkaa keskivartaloaan ja muhkeaa poveaan.

Etenkin naisen kasvot ovat muuttuneet leikkausten ja täyteaineiden myötä melko luonnottoman näköiseksi. Chloe Ferry on kuitenkin itse hyvin tyytyväinen tämän hetkiseen ulkonäköönsä, jota myös tähden seuraajat muistavat hänelle ylistyssanojen kanssa kehua.