Huippumallin rinnat ovat jälleen luomua – toipuminen on alkanut

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kahden lapsen äiti ja huippumalli Chrissy Teigen on poistanut silikonirintansa. Nainen kyllästyi pullistelevaan poveen ja halusi luonnollisen vartalonsa takaisin. Hän toipuu parhaillaan leikkauksesta.

Teigen sai neljävuotiaalta Luna-tytöltään leikkauksen jälkeen suloisen kortin, jossa toivotettiin heipat tisseille. Hän julkaisi kortista kuvan sosiaaliseen mediaan. Naisen mukaan leikkaus onnistui mainiosti, mutta paras hetki oli kannustavan lahjan saaminen tyttäreltä. Hän otti silikonit parikymppisenä. Teigen on nyt 34-vuotias.

Kerroimme aiemmin, että hänen olisi pitänyt joko uusia vanhat silikonit tai poistattaa edelliset, joten nainen päätti valita leikkauksista vähemmän riskialttiin. Lisäksi Teigen on puhunut aitojen naisvartaloiden puolesta jo pitkään.