Meghan Markle inhosi kuninkaallisten pukukoodia – nauttii nyt vapaammasta tyylistä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sussexin herttua ja herttuatar Harry ja Meghan ovat muuttaneet Los Angelesiin Lontoon hovista. Meghan Markle on heidän perheensä uutta hieman vapaampaa elämäänsä aloittaessa nauttinut etenkin siitä, että hänellä ei ole enää pukukoodia.

Meghan Markle on lähipiirin mukaan ollut hyvin helpottunut siitä, että hänen ei enää tarvitse pukeutua tiukan pukukoodin mukaisesti. Nainen on In Touch -sivuston mukaan uusinut vaatekaappinsa täysin eikä enää halua palata samanlaiseen pukeutumiseen kuin Lontoossa.

Meghan Markle on nauttinut siitä, että hän saa pukeutua arkisemmin ja vapaammin. Mekkojen ja korkokenkien sijaan nainen pitää matalista kengistä, farkuista ja neuleista paljon enemmän. Meghan ja Harry ovat kuninkaalliset velvollisuudet jätettyään keskittyneet lähinnä perheeseensä ja hyväntekeväisyyden tekemiseen.