Käsityön taidonnäyte – vaahtosammutin onkin minibaari!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Käsistään taitavien ihmisten käsittelyssä vaahtosammutinkin muuttuu joksikin aivan muuksi. JerryCanBar-yrityksen Dmitryn tapauksessa sellainen ja monet muut esineet muuttuvat minibaareiksi.

Dmitryn luomus näyttää päällisin puolin lähes täysin tavanomaiselta vaahtosammuttimelta. Sen sisään mahtuu kuitenkin esimerkiksi viini- tai viinapullo, avaaja ja laseja. Minibaarivaahtosammutin ja Dmitryn muut luomukset ovat myynnissä JerryCanBarin Etsy-verkkokaupassa.

Hämävään näköisessä minibaarissa on tietenkin se riski, että hätätilanteessa sitä saattaisi luulla oikeaksi vaahtosammuttimeksi. Dmitryn luomuksella ei nimittäin voida sammuttaa tulipaloja, ainoastaan janon.

 

View this post on Instagram

FIREBAR back in stock!! www.thejerrycanbar.com

A post shared by TheJerrycanBar (@thejerrycanbar) on