Alessandra Ambrosio yläosattomissa pyöräilemässä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brasilialainen huippumalli Alessandra Ambrosio oli vuosien ajan tuttu näky Victoria’s Secret -brändin muotinäytöksistä. Tähti on sittemmin jättänyt suositun muotitalon ja tehnyt muutenkin mallin töitä harvakseltaan. Nainen muistaa kuitenkin seuraajiensa iloksi päivittää kuulumisiaan usein sosiaaliseen mediaan.

Alessandra Ambrosio nähdään nyt upean kesäisissä kuvissa, joissa tähti poseeraa ilman yläosaa. 39-vuotias perheenäiti on julkaissut itsestään kuvia, joissa hän keimailee kameralle pyörän kanssa pelkissä bikinien alaosassa. Naisen rinnat ovat paljaana, mutta niiden peittona malli pitää hartioille heittämäänsä pyyhettä.

Kuvaajana on toiminut Badboi-nimellä toimiva Mat Abad. Kuvatekstissään Alessandra Ambrosio on paljastanut, että kuvat on napattu takapihalla. Nainen olisikin ollut melkoinen näky naapurustolle mikäli hän olisi pyöräillyt kadulla ilman bikinien yläosaa.

View this post on Instagram

Backyard Sessions … ✨☀️✨ 📸 by @badboi

A post shared by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) on