Snooki erikoisessa makutestissä – näin suolakurkulta maistuvat karkit upposivat

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nicole Snooki Polizzi nousi julkisuuteen Jersey Shore -televisiosarjasta, jossa hän vietti päivänsä alkoholia juoden ja aamuun asti bilettäen. Tätä nykyä nainen on kuitenkin kahden lapsen äiti ja hurahtanut kovaan treenaamiseen ja hyvinvointiin, minkä vuoksi hän ilmoittikin joulukuussa jättävänsä hittisarjan.

Nyt sanavalmis Snooki nähdään makutestissä, jossa naisen tulee maistella suolakurkun makuisia välipaloja. Suolaisenmakea ja etikkainen suolakurkku toimii monien hampurilaisten tähtenä. Osa käyttää suolakurkkuja myös leivän päällä tai ruoan maukkaana lisukkeena, mutta harva tulee kuitenkaan ajatelleeksi esimerkiksi suolakurkulta maistuvia makeisia tai siemeniä.

Snooki saa maistettavakseen suolakurkulta maistuvia pähkinöitä, karkkitankoja ja jopa tikkukaramelleja. Nainen ampui lähes kaikki erikoiset herkut melko kovasanaisesti alas, mutta suolakurkkumehujäähän Snooki kuitenkin ihastui.