Brandi Glanville olisi halunnut seurustella avioparin kanssa – Denise Richards kieltäytyi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä ja malli Denise Richards ja televisiopersoona Brandi Glanville ovat viime vuosina tulleet monille tutuiksi Beverly Hillsin täydelliset naiset -televisiosarjasta. Naisilla oli keskenään noin vuoden mittainen salasuhde, joka loppui siihen kun se tuli julkisesti kaikkien tietoisuuteen.

Brandi Glanville on tunnustanut julkisesti, että hän on harrastanut seksiä Denise Richardsin kanssa. Naisilla oli suhde Richardsin aviomiehen Aaron Phypersin selän takana, mutta nyt on käynyt ilmi, että Brandi Glanville olisi itse asiassa halunnut seurustella avioparin kanssa.

People-sivuston mukaan 47-vuotias Brandi Glanville oli toivonut, että hän olisi voinut seurustella 49-vuotiaan Denise Richardsin ja tämän aviomiehen kanssa kolmistaan. Tähän aviopari ei ollut kuitenkaan suostunut, jolloin naiset olivat päätyneet salaa harrastamaan keskenään seksiä.